10 000 stappenmaand in november

  • 26 oktober 2021

10 000 stappen maar minder mag ook,  want elke stap telt!  Meer bewegen is sowieso een goed en gezond idee. Daarom willen we elke burger aanzetten om meer te bewegen en meer stappen te zetten.  10 000 stappen per dag (of 8000 bij 65 plussers) helpt om op en top gezond te blijven. Zelfs al geraak je niet (altijd) aan deze aanbeveling, dan nog is elke stap een stap in de goede richting, want ‘elke stap telt’.  Meer stappen kan altijd en overal: thuis, op het werk, tijdens verplaatsingen, in je vrije tijd … Neem bijvoorbeeld de trap in plaats van de lift of roltrap of maak een ommetje naar de bakker. 

Met de volgende tips helpen we je graag op weg!

Frigo Fiche

Neem de frigo fiche uit het midden van de Westel Info van november of download de frigo fiche via volgende linkpdf bestandfrigofiche_10000stappenmaand_2021 (2.34 MB).  Hang het op je frigo of een goede plek en vul elke dag het aantal stappen in. Liever digitaal je stappen noteren? Maak je dan lid van deze groep: https://10000stappen.gezondleven.be/groep/westerlo

Grondmarkeringen aan onze Westelse scholen

In Westerlo vind je gedurende de hele maand november grondmarkeringen aan de scholen. Probeer eens wat verder te parkeren en stap verder te voet naar school.

Route-Piet wandeling van 15 tot 28 november

Klik hier voor meer info.

Permanente loop- en wandelomlopen in elk dorp in Westerlo

Klik hier voor meer info.

Meer info