Nieuws

  • 12 mei 2021
De speelcamionette

Retteketet, daar komt de speelcamionette

Maak deze zomervakantie van je straat een speelstraat voor 1 dag! Je kan daarbij gebruikmaken van het speelmateriaal in onze speelcamionette. 
Comunidad de Paz San José de Apartado
  • 11 mei 2021

Westerlo steunt Vredesgemeenschap San José de Apartadó

Meer dan 40 organisaties, 11 Europese steden en gemeenten en internationale personaliteiten zoals Noam Chomsky eisen van het Grondwettelijk Hof van Colombia dat ze een vonnis tegen de Vredesgemeenschap van San José de Apartadó nietig verklaart.
Logo Wijk-Werken
  • 26 april 2021

Wijk-werken doet aan een-op-eenbegeleiding van werkzoekenden

Bij wijk-werken zetten we in onze regio (Geel, Herselt, Hulshout, Laakdal, Meerhout en Westerlo) in de komende periode stevig in op de één-op-éénbegeleiding van werkzoekenden die een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben.
Hermans-Vermeulen
  • 19 april 2021

Geen plan-MER nodig bij aanvraag planologisch attest nv Hermans-Vermeulen

Het Team MER van de Directie Gebiedsontwikkeling van het Departement Omgeving, Afdeling Gebiedsontwikkeling, Omgevingsplanning en -projecten van de Vlaamse overheid heeft beslist dat de aanvraag voor een planologisch attest van de nv Hermans-Vermeulen geen aanleiding geeft tot aanzienlijke negati
Samen loyaal voor lokaal
  • 9 mei 2021

Samen loyaal voor lokaal tot 30 september

In Westerlo laten we ons niet doen door het coronavirus. We maakten een kroonplan. 
Paardenbloem uitgebloeid Sciensano
  • 23 april 2021

Alle info over coronamaatregelen in Westerlo

Laatste update op donderdag 13 mei
Gietijzeren lampenkap aan gemeentehuis foto Irene Deswert
  • 13 april 2021

Livestream gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn maandag 17 mei

Op deze webpagina en via Facebookpagina Gemeente Westerlo kan je op maandag 17 mei de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn live volgen. De livestreaming start om 20 uur.
Boeketje bloemen
  • 28 april 2021

Bestel nu je gratis pakket bloembollen

Tot 31 mei kan je een gratis bloembollenpakket met krokussen, druifhyacinten, botanische tulpen en botanische narcissen bestellen. Een pakket bestaat uit 8 biologische bolsoorten met 20 bloembollen. De bloembollen zijn winterhard, komen elk jaar terug en bloeien in de lente.
Kerncentrale Doel
  • 22 april 2021

Publieke bevraging over kerncentrales Doel 1 en 2

België telt 7 kerncentrales (4 in Doel en 3 in Tihange). Samen zorgen ze voor ongeveer de helft van onze elektriciteitsproductie.
Bike 2 School
  • 10 maart 2021

Bike2School stimuleert kinderen om met de fiets naar school te gaan

Samen met 13 andere Kempense gemeenten engageert Westerlo zich om vanaf volgend schooljaar 40 % meer duurzame schoolverplaatsingen te realiseren bij lagere schoolkinderen. Dat gebeurt met de actie Bike2School. Alle Westelse lagere scholen doen eraan mee!