Nieuws

  • 12 mei 2022
Begraafplaats Voortkapel

Twee rijen graven op begraafplaats Voortkapel worden binnenkort verwijderd

Om ruimte te maken voor nieuwe graven worden binnenkort twee rijen graven van de begraafplaats van Voortkapel ontruimd.
cover zomervakantiebrochure
  • 10 mei 2022

Kampen, workshops en zoveel meer tijdens de zomervakantie voor kinderen en jongeren

Eindelijk is het weer zover, het is bijna zomer! Twee heerlijke maanden zonder school, met veel (buiten) spelen! Westerlo organiseert weer heel wat activiteiten zoals workshops, kampen, speelpleinwerking en meer. Het uitgebreide aanbod vind je in de zomervakantiebrochure.
Westerlo Opgeruimde Gemeente 2022
  • 2 mei 2022

Westerlo Opgeruimde Gemeente!

Ook dit jaar gaan we in alle 422 straten van Westerlo langskomen voor een grondige opruimactie. We starten begin mei in Voortkapel en pakken daarna Westerlo, Tongerlo, Oosterwijk, Heultje, Oevel en Zoerle-Parwijs aan. Als jouw straat aan de beurt is, krijg je
N19 Westerlo Kuipje
  • 11 april 2022

Aanpassing bushalte Westerlo Stadion en nieuwe afslagstrook naar Het Kuipje

Vanaf woensdag 20 april start de Vlaamse overheid met werken op de Merodedreef (N19). Ter hoogte van Het Kuipje maakt men een afslagstrook voor het verkeer komende van Westerlo en een veilige fietsoversteek met rustpunt in de middenberm, zodat fietsers in twee tijden kunnen oversteken.
Zwembad Westerlo (c) Stefan Vleugels
  • 9 mei 2022

Zwembad beperkt open in mei

Door een groot tekort aan redders en een aantal zieken is Zwembad De Beeltjens maar beperkt open deze maand. Check altijd onze openingsuren voor je komt op de webpagina openingsuren zwembad
Corona 23 mei 2022
  • 1 mei 2022

Alle info over corona en vaccinaties in Westerlo

Laatste update op vrijdag 20 mei 2022 In de week van 16 mei zijn er in onze gemeente 39 besmettingen met het coronavirus geregistreerd. Dat zijn er 37 minder dan een week eerder. 
Plan voor aanpak stikstof
  • 4 april 2022

Openbaar onderzoek naar ontwerp stikstofplan

De Vlaamse overheid heeft een ontwerpplan voor de programmatische aanpak van stikstof (PAS) klaar. Daar hoort ook ook een ontwerpplan-milieueffectrapport bij. Beide documenten gaan in openbaar onderzoek.
maand van de markt
  • 9 mei 2022

Winnaars wedstrijd Maand van de Markt in Westerlo

In Westerlo kon je in april extra genieten van de maand van de markt. De standhouders van de markt vulden een mooie prijzenpot met in totaal 2 500 euro aan waardebonnen, geldig bij alle marktkramers op onze Westelse woensdagmarkt.  
opening beweegbanken
  • 26 april 2022

Opening beweegroutes en beweegbanken in Westerlo op zondag 1 mei

Op zondag 1 mei vindt de officiële opening van twee beweegroutes in onze gemeente plaats. De twee routes lopen ook telkens langs een beweegbank.  
Vlag Oekraïne
  • 1 april 2022

Tweede inzamelactie voor Oekraïne op zaterdag 9 april

De Russische inval in Oekraïne jaagt veel mensen op de vlucht. Ook in Westerlo vangen we ondertussen al een aantal Oekraïense gezinnen op. Heel veel mensen willen helpen!