Zomervakantie voor kinderen en jongeren!

 • 3 juni 2021

De gemeente organiseert elke schoolvakantie tal van activiteiten aangepast aan verschillende leeftijden. Uiteraard houden we hierbij altijd rekening met de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Omdat wijzigingen en annulaties mogelijk blijven, hou je best altijd onze website in de gaten én volg je onze facebookpagina Gemeente Westerlo!

De vakantiebrochure is verdeeld in alle scholen in Westerlo en kan je ook krijgen bij de bib, Toerisme Westerlo, op het gemeentehuis en in sportpark De Beeltjens. Je vindt ze ook op deze webpagina!

pdf bestandBrochure zomervakantie 2021 (4.24 MB)

Kinderclub voor kleuters van 5 juli tot 27 augustus

Kleuters kunnen van 5 juli tot 27 augustus van maandag tot vrijdag van 7 tot 18 uur terecht in Kinderclub Tongerlo in de Meulemanslaan 10 of in de Kinderclub Voortkapel op het Fuldaplein 5. Vooraf reserveren is verplicht en kan binnenkort via een link op deze webpagina.

 • Kleuters van Tongerlo, Oevel en Zoerle-Parwijs worden ingeschreven in Kinderclub van Tongerlo.
 • Kleuters van Heultje, Oosterwijk, Voortkapel en Westerlo centrum worden ingeschreven in de Kinderclub van Voortkapel.

De Kinderclub is gesloten in de week van 19 tot 23 juli en van 9 tot 13 augustus.

Kinderclub voor kleuters en lagereschoolkinderen op 1, 2 juli, 30 en 31 augustus

Op 1 en 2 juli en op 30 en 31 augustus vindt de opvang voor kleuters en lagereschoolkinderen plaats in elke opvanglocatie per dorp. Elke dag staan er leuke activiteiten op het programma. Wie hier gebruik wenst van te maken, moet vooraf reserveren. Dat kan binnenkort via deze webpagina.

Speelpleinwerking voor lagereschoolkinderen

De speelpleinwerking vindt plaats van 5 juli tot 27 augustus voor lagereschoolkinderen in Het Leerlabo, Spikdorenveld 22 in Westerlo. De Kinderclub en de speelpleinwerking werken samen om er een fantastische zomer van te maken. Lagereschoolkinderen kunnen op weekdagen komen spelen van 9 tot 16 uur. Of wie liever een halve dag deelneemt? Brengen en afhalen kan ook tussen 12 en 13 uur. Ook is er voor- en naopvang van 7 tot 18 uur.

Er is geen speelpleinwerking in de week van 19 tot 23 juli en van 9 tot 13 augustus.

Wie gebruik wil maken van de speelpleinwerking moet vooraf inschrijven. Dat kan via deze webpagina vanaf maandag 7 juni om 18.30 uur. Doe dit minstens 1 week vooraf. Indien je gebruik wil maken van de voor- en naopvang bij De Kinderclub moet je apart inschrijven. Ook dat kan binnenkort via een link op deze webpagina.

Tarieven: 4,50 euro voor een hele dag speelpleinwerking en 2,50 euro voor een halve dag. Voor de voor- en naopvang geldt het tarief van 0,80 euro per begonnen half uur van de Kinderclub.

Wat is er nog te doen?

Meer info over deze workshops en sportkampen vind in de brochure

 • Graffitti workshop op maandag 26 juli
 • Omnisportkamp van 5 tot 9 juli
 • Omnisportkamp van 16 tot 20 augustus
 • Ponykamp van 12 tot 16 juli
 • Kleutersportkamp van 12 tot 14 juli
 • Kleutersportkamp van 23 tot 25 augustus
 • Sportkamp Alles op wieltjes op 19, 20 en 22 juli
 • Suppe aan Port Aventura in Mol op 10 augustus

pdf bestandBrochure zomervakantie 2021 (4.24 MB)